Pages

Ads 468x60px

Monday, May 5, 2014

PC Speak: Abney Associates Tech Blog Være proaktiv om kreditt etter brudd


Consumers need to pay much closer attention to their statements and charges.(Photo: Thinkstock)
(Usatoday) - Mike Rosinski, 51, vet ikke hvordan en rekke bedragerisak spenner fra så lite som $3.19 for noen merkelig antrekk i Missouri til $434.10 på en yngel er elektronikk i en annen stat havnet treffer sin Visa-kortet i midten av April.

Kanskje han spekulert at det var da en parkeringsplass dreng tok sitt kredittkort, hevdet det var ikke går gjennom og så sa han kunne parkere gratis? Kanskje det var noe relatert til får hacket i målet hendelsen sent i 2013, men det synes tvilsomt som han allerede er utstedt et nytt kort etter at en.

Uansett, Rosinski, som bor i Hartland, Mich., sa han mener forbrukere trenger å ta hensyn til deres uttalelser og kostnader. Han kontrollerer sin balanserer regelmessig, men hans kone fikk ringe fra kortutstederen om mistenkelig aktivitet. Han fulgte opp direkte med kortutsteder, som Ja, skal sende ham ennå en annen ny kredittkortnummer.

Som mange forbrukere som ikke ønsker å håndtere noen nummer flere av problemene med å få et nytt kort, Rosinski bare ønsker mer kan gjøres for å stoppe skurkene før de gjør gebyrene. Jada, han er fornøyd at utstederen hadde et system for å oppdage svindel raskt, men hva med noen lagt å sette en stopper for hacking?

Vi ser mer svindel avgifter eller er vi bare mer klar over at svindlere jobber overtid for å få våre kredittkort eller debetkort informasjonen? Det kan være litt av begge, sier ekspertene. Svindel kan være økende delvis siste fordi det er så mange betydelige sikkerhetsbrudd sa Adam Levin, leder og medstifter av ID tyveri 911.

Et sikkerhetsbrudd fant sted i Michaels butikker og sitt datterselskap Aaron Brothers. Skjedde mellom 8 mai 2013, og Jan 27 Michaels butikker og kan ha truffet 2,6 millioner forbrukere eller 7% av transaksjoner i denne perioden. På Aaron Brothers, 26 juni 2013 og 2014, Feb. 27, og kan ha truffet 400.000 forbrukere.

Bransjeeksperter si det er mange måter noen kortinformasjon kan bli svekket, fra en rogue ansatte bruker en skimming enhet til en forbruker å phishing e-post til skadelig programvare installeres på et point-of-sale system i en butikk. Cyber-angrep kan være svært avansert og kriminelle er ofte ut av landet.

Noen andre svindel omfatte det som kalles "micropayment svindel ordninger" som belaste ditt gjentatte ganger for små beløp for rogue Internett apotek, falskt anti-virus programvare, smykker eller veske kjøpe klubber, og online gambling.

Brudd har ansporet et push for bedrageri teknologi og utvidet bruk av microchip kort som gir mer sikkerhet enn magnetstriper. Målet sa at neste år vil utstede chip og pin-kort for sin Redcard merket kredittkort og debetkort.

Akkurat nå, skjønt, forfjamset av brudd og anekdotisk informasjon på bedragerisak må alle mer forsiktige og mer villige til å bruke tid går online daglig eller ukentlig spore kostnader på en konto.

"Handlingen viktigste forbruker kan gjøre er overvåke kontoen tett," sa Teresa Thornton, senior vice president og direktør for svindel tjenester for banken Comerica.

En slektning, som leser sine regninger, fortalte meg om en $49.77 kostnad som ble gjort på sin konto i Mexico i April. Var det tilkoplet, kanskje en annen svindel en måned tidligere når han ser en falsk $11.18 kostnad fra en såkalt "BLS WebLearn" på hans kontoutskrift?

Mannen min onkel varslet umiddelbart hans kredittkortutstederen om $11.18 kostnader og han fikk beskjed om ikke å betale den. Men et nytt kort ikke var utstedt rett deretter. Kanskje skal man ha vært å hindre senere svindel kostnader. Noen ganger svindlere starter med små kostnader å sjekke om et tall er "live" og kan brukes til å foreta større innkjøp. Eller svindlerne fortsette å lage flere falske små kostnader bare for å holde svindel kommer.
Vaktbikkje området kalt "Krebs på sikkerhet" rapportert på BLS svindel i slutten av mars. En ny utslett av falske kostnader for ulike mengder, for eksempel $10.37 eller $12.96, ble rapportert av forbrukere. Tillegget kan også referere til PLI Weblearn.

Hjernen Krebs, forfatter av "Krebs på sikkerhet" har informert forbrukerne til å rapportere slik svindel umiddelbart til kortutsteder. Han sa det er også en god idé å be om et nytt kort selv om banken ikke foreslår et nytt kort på stedet. Tross alt, hvis noen har kortnummeret, er oddsen bra at flere svindel avgifter, stor eller liten, kan fortsette.

Beverly Harzog, en kredittkort ekspert og forfatter av "Confessions av en kreditt narkoman," sa forbrukerne ikke bør rettferdig vente på setninger. De bør også spore deres kort aktivitet online eller via mobile banktjenester så ofte som de kan. Ved lov, kredittkort ofre kan bare være ansvarlig for opp til $50 men mange utstedere ha ikke null ansvar i tilfelle svindel.

Bankene tilbyr også mobile varsler at forbrukerne kan konfigurere varsler dem til bestemte typer kontoaktivitet, inkludert transaksjoner.

Gitt, kan det være en hassle å faktisk gå kredittkortnummer, spesielt hvis du har strømregninga eller det gym medlemskapet automatisk trekkes fra kredittkortet. Når endringene, må du varsle selskapet som tar en automatisk utbetaling så du ikke treffer med ekstra sent avgifter eller avgifter for ubesvarte betalinger.

Likevel sa Levin noen forbrukere vil kanskje å kort nummer endre hvis de oppdager mer enn én eller to svindel kostnader.

"Det har aldri vondt for å være proaktiv og enda litt paranoid," sa Levin.

0 comments:

Post a Comment